Anmälan

Anmälan till grupper sker via medlemsregistret Hoika (tidigare Jäsentieto). Hoika är utarbetat av Finlands Gymnastikförbund (Voimisteluliitto) och är på finska. Programmet går endast delvis att översätta till svenska och därför är vissa rubriker och kommandon på finska. Vi hoppas du har överseende med detta.

Anmälan till höstens grupper öppnas måndag 14.6.2021 kl. 17 för gymnaster som deltagit i verksamheten under våren 2021. Anmälan sker via HOIKA. Anmälan öppnas till övriga gymnaster onsdag 16.6.2021 kl. 17.  

Höstterminen kör igång fr.o.m. måndag 30 augusti 2021.

Närmare information om grupper och tidpunkter hittas under Grupper.

Anmälningsprogrammet Hoika

För att kunna anmäla sig till en grupp bör man först logga in sig i programmet varefter man registrerar sig och sina barn i GGF:s medlemsregister samt anmäler sig till önskad gymnastikgrupp.

Då anmälningen gjorts skickar anmälningstjänsten automatiskt en räkning till den angivna e-postadress. Ifall ingen e-postadress angivits skickas räkningen per post och då debiteras 5 euro i faktureringstillägg.

Frågor gällande anmälan eller medlemsregistret kan riktas till info@ggf.fi.

Vi följer Gymnastikförbundets dataskyddsbeskrivning för Hoika – medlems- och skolningsregister. Du kan läsa beskrivningen här (för tillfället endast på finska).

Nedan ser du anmälningsläget för våra grupper.

Anmälningsläget till våra grupper