Siirry suoraan sisältöön

Ilmoittautuminen

GGF:n voimisteluryhmiin ilmoittaudutaan Hoikan kautta. Hoika on suomenkielinen jäsenrekisteri ja sitä ylläpitää Suomen Voimisteluliitto.

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin aukeaa maanantaina 12.6.2023 klo 18 nykyisille voimistelijoille ja keskiviikkona 14.6 klo 18 uusille voimistelijoille. Ilmoittautuminen tehdään Hoika-järjestelmässä. Nykyiset voimistelijat eivät siirry automaattisesti samaan ryhmään syyskaudelle, vaan kaikkien pitää ilmoittautua uudestaan.

Harrasteryhmien syyskausi on 15 vko pitkä: 21.8.2023-10.12.2023. Ei harrastetoimintaa syysloman aikana vko 42. Kilparyhmien pidennetty kausi on 14.8.2023-21.12.2023.

Lisätietoja ryhmistä ja aikatauluista löydät Ryhmät -sivulta.

Ilmoittautumisjärjestelmä Hoika

Jotta voit ilmoittautua ryhmään sinun tulee ensin kirjautua Hoika-järjestelmään ja rekisteröidä itsesi sekä lapsesi GGF:n jäsenrekisteriin. Tämän jälkeen voit ilmoittautua toivomaasi voimisteluryhmään. 

Kun ilmoittautuminen on tehty Hoika lähettää automaattisesti laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli sähköpostiosoitetta ei ole annettu, niin lasku lähetetään postitse ja siitä veloitetaan 5 euron laskutuslisä. 

Mikäli sinulla on kysymyksiä ilmoittautumiseen tai jäsenrekisteriin liittyen, olethan yhteyksissä info@ggf.fi

Noudatamme Suomen Voimisteluliiton tietosuojaselostetta Hoika-jäsenrekisterin osalta. Tietosuojaselosteeseen voit tutustua täällä.

Alla näet ryhmiemme ilmoittautumistilanteen.

Ryhmien ilmoittautumistilanne