Siirry suoraan sisältöön

Kausimaksut

Kausimaksu laskutetaan kaksi kertaa vuodessa. Kilparyhmillä on tämän lisäksi kesäkausi joka laskutetaan erikseen. Kausimaksu lähetetään sähköpostissa harjoitusten alkamisen jälkeen. Maksuaika on 14 päivää.

Taulukossa alla olevan kausimaksun lisäksi perimme ilmoittautumisen yhteydessä 25 euron jäsenmaksun, joka on voimassa 1.8.2023–30.6.2024

GGFn ehdot on esitetty yksityiskohtaisesti ilmoittautumisjärjestelmässä.

Toimintavuosi koostuu kahdesta kaudesta: syyskausi ja kevätkausi. Seuralla ei ole toimintaa juhlapyhinä ja aattoina eikä koulujen lomakausina. Syksyllä aloittava ryhmä jatkaa kevätkaudella eli ilmoittautuminen kattaa automaattisesti kevätkauden.

Harjoitusmaksut syyskausi 2023 

» Tietoa toimintavuodesta ja kausien pituudesta.

Tunti / viikkoHarrastusryhmän kausimaksuKilparyhmän kausimaksuAikuisryhmän kausimaksu
30 min – 1 tunti105 euroa115 euroa130 euroa
1,5 tuntia135 euroa155 euroa165 euroa
tuntia165 euroa185 euroa195 euroa
2,5 tuntia195 euroa225 euroa 
tuntia230 euroa260 euroa 
3,5 tuntia255 euroa300 euroa 
tuntia285 euroa330 euroa 
4,5 tuntia320 euroa365 euroa 
tuntia 405 euroa 
5,5 tuntia 440 euroa 
tuntia 475 euroa 
6,5 – 7,5 tuntia 505 euroa 
8 – 9,5 tuntia 540 euroa 
10 – 12 tuntia 580 euroa 
12,5 – 15 tuntia 640 euroa 

Minuutit pyöristetään seuraavaan kokonaiseen puoleen tuntiin. Huomioithan, että kausimaksun hinta määräytyy ryhmäkohtaisen harrastuksen keston mukaan, eikä kokonaiskestoon per viikko.  Esimerkiksi:

1 jumppatunti/vko x 45 min = 105 €

1 jumppatunti x 1,5 tuntia/vko = 135 €

2 jumppatuntia x 45 min/vko = 210 € (105 + 105 €)

Jne.

 

Tukea kausimaksuihin

Jäsenet voivat hakea kausimaksun maksuajan pidennystä seuran hallitukselta. Lisäksi hallitukselta on mahdollisuus hakea sosiaalisista syistä vapautusta tai alennettua kausimaksua. Perustellut hakemukset on jätettävä hallitukselle kauden alussa kahden ensimmäisen viikon aikana.

Vakuutusturva – UUTTA!

GGFn harraste-, harrastekilpa- ja esikilparyhmien voimistelijat on vakuutettu äkillisen tapaturman varalta Pohjola-vakuutuksen Jumppaturva-vakuutuksella. Vakuutus korvaa esimerkiksi harjoituksissa, esiintymisissä, tapahtumissa ja näytöksissä sattuneet tapaturmat. Huom! Jumppaturva -vakuutus ei ole voimassa Perhe Gym, Open Gym tai Vapaa vuoro -tunneilla.  

Kilparyhmien voimistelijat hankkivat itse lisenssin ja vakuutuksen valmentajalta saadun Voimisteluliiton ohjeen mukaan.

Peruminen

Jäsenmaksun hinnalla kaikilla voimistelijoilla on oikeus kokeilla voimistelua ryhmässä kaksi kertaa (kokeilukerrat). Peruminen tulee tehdä heti kokeilukertojen jälkeen sähköpostitse info@ggf.fi tai Hoika järjestelmässä. Mikäli voimistelija jatkaa voimistelua ryhmässä kahden kokeilukerran jälkeen on hän velvollinen maksamaan koko kausimaksun.

Mikäli voimistelija peruuttaa paikan ennen kolmatta voimistelukertaa palautamme kausimaksun kokonaisuudessaan. 25 euron jäsenmaksua ei palauteta peruutuksen yhteydessä.

Ilmoitus ohjaajalle, laskun maksamatta jättäminen tai puhelinsoitto ei riitä paikan perumiseksi!

Jos ryhmän osallistujamäärä jää alle kuuden voidaan ryhmä perua seuran toimesta ja silloin myös suoritettava maksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Miten peruutan osallistumisen Hoikassa?

  1. Kirjaudu jäsenrekisteri Hoikaan https://go.hoika.net
  2. Mene voimistelijan omiin tietoihin: Omat tiedot/Aktiivikauden osallistumiset
  3. Peruuta paikka klikkaamalla roskakoria sen ryhmän kohdalta jota peruutus koskee.
  4. Ohjelma lähettää GGF:lle automaattisen viestin, että peruutus on tehty.

Huomioithan, että laskua ei peruuteta automaattisesti. Mikäli olet maksanut jo laskun ja teet peruutuksen ennen kolmatta voimistelukertaa, niin palautamme kausimaksun. Olethan yhteydessä meihin info@ggf.fi jotta voimme sopia palautuksesta.

Poissaolot

Satunnaisia poissaoloja ei hyvitetä eikä poissaoloa voi korvata toisessa ryhmässä. Juhlapyhistä tai niiden aatoista johtuvia vapaita ei korvata.

GGF ei korvaa peruutettuja tunteja esimerkiksi kaupungin tai koulun tarvitessa käyttöönsä GGF:n harjoittelutiloja. Pyrimme ilmoittamaan näistä tilanteista erikseen ja niin aikaisin kuin mahdollista.

Seuran omasta toiminnasta johtuvat peruutetut tunnit korvataan järjestämällä korvaava tunti kauden aikana tai heti sen jälkeen.

Yli 2 kuukauden sairauspoissaolon korvaus käsitellään erikseen hallituksesta ja vaatii lääkärintodistuksen.