Siirry suoraan sisältöön

Rekrytointi

Seuran ohjaajat

Seuran ohjaajilta edellytetään vähintään Finlands Svenska Gymnastikförbundin tai Suomen Voimisteluliiton voimistelunohjaajan startti-kurssi tai vastaavat taidot sekä 15-vuoden ikä. Lisäksi ohjaajia kannustetaan kehittämään taitojaan jatkuvasti.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään ohjaajana GGF:ssä, täytä yhteydenottolomake sivun alareunassa. Henkilöiden, joilla ei ole kokemusta tai koulutusta voimistelunohjaajana toimimisesta, edellytetään osallistuvan seuran mentorointiohjelmaan ennen ohjaajana työskentelyä.

Koulutus

Seura pyrkii tukemaan ohjaajien koulutusta siten, että seuralla olisi mahdollisimman ammattitaitoisia ohjaajia. Seura järjestää ohjaajille syyskauden alkaessa tilaisuuden, jonka tavoitteena on lisätä yhteenkuuluvuutta, jakaa osaamista sekä tiedottaa ajankohtaisista aiheista.

Ohjaajien palkka 

Hallitus vahvistaa ohjaajien palkat seuran palkkataulukon mukaisesti. Palkat tarkistetaan vuosittain syksyllä. Jokainen ohjaaja on vastuussa siitä, että hallituksella on käytössä ohjaajan viimeisin CV ja/tai koulutussuunnitelma.

Vastuuohjaaja

Jokaisessa ryhmässä on vastuuohjaaja, joka täyttää seuraavat edellytykset:

  • Hänellä on vähintään yhden vuoden kokemus ohjaamisesta
  • Hän vastaa ryhmän toiminnan suunnittelusta
  • Hän huolehtii lasten ja nuorten ryhmissä yhteydenpidosta vanhempien suuntaan.

Apuohjaaja

Nuori ohjaaja toimii vähintään vuoden apuohjaajana.

  • Hänellä ei ole päävastuuta ryhmässä eikä hän toimi yksin ryhmän kanssa.
  • Hän saa tarvittavan tuen ja ohjeistuksen työhönsä
  • Hänelle voidaan antaa tilapäisiä vastuuosia ohjauksesta kuten lämmittely tai tietyn tunnin suunnittelu.

Haluatko sinä ohjaajaksi meidän seuraan?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus kyseisen lajin lajivastavalle. Lajivastaavien yhteystiedot löydät täältä. Jos olet epävarma lajivastaavasta voit myös lähettää hakemuksen toimintakoordinaattorille osoitteessa info@ggf.fi, joka ohjaa hakemuksesi oikealle taholle. 

Tervetuloa mukaan GGF:n toimintaan!