Siirry suoraan sisältöön

Tähtiseura

Grankulla gymnastikförening rf:lle on myönnetty Nuori Suomi -sinetti ensimmäisen kerran kevätnäytöksen yhteydessä 16.5.2011 Kauniaisissa. Tämän jälkeen seura on uudistanut laatumerkkinsä kolme kertaa viimeksi 16.5.2019. Keväällä 2018 Sinettiseurat muuttuivat Tähtiseuroiksi ja GGF on saanut Tähtiseura-tunnustuksen käyttöön.

Tähtiseura-ohjelma on Olympiakomitean, lajiliittojen ja aluejärjestöjen laatuohjelma, joka kehittää ja tukee suomalaisen urheilun keskeistä vahvuutta: seuratoimintaa. Tähtimerkin saaneet seurat muodostavat Tähtikuvion, joka loistaa kirkkaampana kuin tähdet yksinään. Tähtikuviossa jokainen voi urheilla ja liikkua omalla tasollaan ja kohti omia tavoitteitaan yhä suuremman taustatuen avulla. Tähtimerkki on myös lupaus laadusta nykyisille ja uusille jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille.

Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan. Entistä laajempi tuki mahdollistaa paitsi liikunnan säilymisen osana ihmisen eri elämänvaiheita, myös alustan kehittyä huippu-urheilijaksi. 

Tähtimerkki on Olympiakomitean ja lajiliiton myöntämä tunnus urheiluseuralle, joka täyttää määritetyt laatutekijät kohderyhmänsä osalta. GGF on saanut vihreän tähtimerkin tunnustuksena lasten ja nuorten osa-alueelta. Vihreä tähtimerkki osoittaa, että seura tarjoaa lapsille ja nuorille turvallisen, kehittävän ja inspiroivan ympäristön missä harjoitella voimistelua. Seura täyttää laatuvaatimukset myös johtamisen, hallinnon, urheilutoiminnan, aineellisten resurssien sekä seuran ihmisten osa-alueilta. Tähtiseurassa, jokainen saa voimistella omalla tavallaan hyvässä seurassa.  

Tähtimerkki on tunnus laadusta seuran nykyisille ja tuleville jäsenille 

Lisätietoa: www.olympiakomitea.fi/tähtiseurat

P.s Tähtiseura-ohjelman myötä aiempi sinettiseuratoiminta on päättynyt.