Hoppa till innehåll

FSGM i estetisk truppgymnastik

FSGM i estetisk truppgymnastik och jumppajippo 2022

GGF har äran att stå som värd för FSGM i estetisk truppgymnastik och jumppajippo den 23.4.2022. Finlandssvenska gymnastikförbundets mästerskapstävling arrangeras i OVO Training Center. Välkommen med alla gymnaster och publik!

Tävlingsplatsen
Tävlingarna ordnas i OVO Training Center, Björkmankansvägen 3, 02200 Esbo

Parkering
Esport center har 3h gratis parkering. Kom ihåg att fylla i fordonets registernummer på apparaterna i Esports aula.

Tävlingskansli och info
Tävlingskansliet finns strax utanför ingången till tävlingssalen och är öppet kl. 10.00-16.00. Alla deltagande trupper och domare ska anmäla sig i kansliet då ni anländer till tävlingsplatsen. Lagen får armband att sätta runt handleden och lunchbiljetter från tävlingskansli. Blanketter från Jumppajippo och feedback av domare kan avhämtas i tävlingskansliet.

Omklädningsrum

Trupperna kan fritt använda sig av omklädningsrummen som finns i Esport Center på badmintonsidan (närmast ingången till OVO Training center). Observera att det även pågår badmintontävlingar i Esport Center på lördag samtidigt som FSGM, så omklädningsrummen är inte reserverade endast för oss. På grund av detta önskar vi att tiden i omklädningsrummen minimeras, så att de används endast för att byta om och förvara saker, och inte som t.ex. uppvärmingsområde. I omklädningsrummen finns låsbara skåp som fungerar med 20 cent slantar som pant.

Tidtabell och tävlingsordning
Tävlingen börjar kl. 12.00 med inmarsch och hälsningsord av GGF:s ordförande Tiina Lundberg. Tävlingen förväntas sluta kl. 16.00

Det finns en hel del korridorsutrymme där trupperna fritt kan värma uppinnan de utsatta träningstiderna börjar. Man kan även värma upp ute vid fint väder!

Träningstidtabell och tävlingsordning hittas här:

Träningstidtabell och tävlingsordning

Obs: Efter sista tävlingsprestationen samlas alla trupper på mattan för att dansa FSG dansen: Vår tur

Inmarsch
Uppställning inför inmarsch sker kl. 11.45 på träningsmattan, bakom tävlingsområdet. En (1) representant per förening deltar i inmarschen och bär föreningens fana.

Föreningarnas representant marscherar i alfabetisk ordning in i tävlingssalen, diagonalt över tävlingsmattan och fortsätter sedan marschera ut igen.

Inmarschordning:
FSG:s fana
GGF
JKG
LGF
WaU
ÅKG

Fanorna läggs i fanställningar invid mattan.

Domarpalaver
Domarnas lunch serveras kl. 11-15 i Esport café, i byggnaden intill tävlingsplatsen (se “Lunch” sektionen). 

Domarpalaver ordnas kort kl. 11.50 invid domarborden i tävlingshallen. Domarpanelerna är färdigt lottade och har skickats per epost.

Tävlingsområdet
Tävlingsområdet är en RG matta 13m * 13 m på kanves. Gymnasterna kommer in från bakre högra hörnet och går ut vid främre vänstra hörnet (sett från publiken).

Tävlingsmusik
Tävlingsmusiken skickas på förhand till: fsgm2022musik@gmail.com
Tävlingsmusiken ska skickas senast den 16.4. Musikfilen ska vara i mp3 format och namngiven enligt Förening_Lagets_namn_tävlingsklass.mp3
Ex. GGF_Athena_Jumppajippo.mp3

Lunch
Lunch för dem som förhandsbeställt serveras kl. 11-15 i Esport café, som ligger i byggnaden bredvid i våning 2 (Kupolbyggnaden). Till byggnaden där lunchen serveras tar man sig yttre vägen, över parkeringsplatsen. Se bild. Obs! Det finns även ett café i samma byggnad som tävlingen är i, men här serveras inte FSGM lunchen. 

GGF fakturerar föreningarna för lunchen efter tävlingen. Lunchen tar man själv från buffelinjen. Lunchen är vegetarisk, gluten- samt laktosfri. 

 


Prisutdelning

De lag som deltar i jumppajippo får sin medalj direkt efter uppträdandet. Truppen får komma till vänstra framkanten av RG mattan och ställa sig på rad. 

Prisutdelning för FSGM sker enligt åldersklass. Vi ber att ALLA trupper som tävlat ställer upp sig på uppvärmningsmattan inför prisutdelningen. Uppställningen sker efter att alla gymnaster dansat FSG dansen Vår Tur på tävlingsmattan.  Funktionärer från GGF finns på plats för att hjälpa till!

Efter att alla priser delats ut i åldersordning delas slutligen koreografipriset ut.

Café och lyckohjul
På tävlingsplatsen finns ett café som GGF ordnat med. Dessutom finns det lyckohjul att spela! Betalning sker med kontanter eller Mobilepay. 

Inträde
Vuxna 10 €, barn mellan 7-18 år 5€, barn under 7 år: gratis. Inträdet kan betalas med kontant eller Mobilepay.

Övrigt
Spraya hårspray endast utomhus. Glitter hör inte heller hemma inne på tävlingsplatsen. Se till att städa upp efter er och använd skräpkorgarna. Vi sköter tillsammans om trivseln under tävlingsdagen och upprätthåller en positiv stämning! Vi ser fram emot tävlingsdagen och önskar er alla hjärtligt välkomna!

Använd gärna hashtaggen #fsg_agg och #fsgm2022 då ni publicerar bilder och videoklipp från tävlingen! 

Tack till våra sponsorer!