Hoppa till innehåll

GGF söker verksamhetsledare

Kom och jobba med oss i Grankulla gymnastikförening som

VERKSAMHETSLEDARE

Vi söker en verksamhetsledare som ska koordinera, sköta administrationen samt ansvara för GGFs mångsidiga verksamhet. Till verksamhetsledaruppgifterna kan även kopplas jobb som ledare eller tränare i olika gymnastikgrupper.

ARBETSBESKRIVNING

Som verksamhetsledare planerar och koordinerar du verksamheten tillsammans med våra grenansvariga samt, driver verksamheten framåt samt vägleder och stöder de grenansvariga i sina arbeten. Du ansvarar för planeringen av föreningens verksamhet vilket innefattar den ordinära träningsverksamheten, tävlingsverksamhet, lägerverksamhet samt olika förmer av tillställningar och jippon. Därtill är du, vid sidan av den ledaransvariga i styrelsen en viktig kontaktperson mellan styrelsen och ledarna. Ifall du även fungerar som ledare/tränare planerar du de egna gruppernas verksamhet både på längre sikt samt för den veckovisa träningen.

Vid sidan av koordineringen av själva verksamheten ansvarar du även för föreningens ekonomiadministration (t.ex. betalningar, fakturering, löneutbetalningar), medlemsärenden och det digitala medlemsregistret (Hoika). Du hjälper till vid uppgörande av bl.a. verksamhetsplan och -berättelse, ekonomisk redovisning av understöd/bidrag, föreningsredovisningar till förbunden, samt ansökan av saltider och understöd. Vidare assisterar du vid arrangemang av t.ex. tävlingsresor, olika jippon, medelanskaffningsinitiativ etc. Du sköter även kontakten till våra medlemmar i bl.a. verksamhetsrelaterade och faktureringsärenden. Du ansvarar för verksamheten gentemot styrelsen, sitter med på styrelsemötena samt hanterar andra med styrelsen överenskomna uppgifter.

DU

Har erfarenhet av föreningsverksamhet eller annan motsvarande verksamhet samt erfarenhet av att sköta administrativa uppgifter samt ekonomiuppföljning. Du har också ett starkt intresse för att utveckla föreningens verksamhet, intresserad att arbeta med människor samt har god kommunikativ förmåga. Som människa och kollega är du positiv, inspirerande, proaktiv och flexibel. Vi värdesätter gott ledarskap, samarbetsförmåga, ordningssinne och ett självständigt arbetssätt. Flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i finska är en förutsättning. Är du även intresserad att fungera som ledare förutsätts tidigare erfarenhet samt lämplig utbilding/skolning.

VI

Välkommen till Grankulla gymnastikförening r.f. (GGF), en av Finlands äldsta gymnastikföreningar! Vi erbjuder mångsidig tävlings-, hobby- och motionsgymnastik i Grankulla till barn, ungdomar och vuxna. Vi har circa 450 medlemmar, 385 gymnaster och 35 ledare. Våra trevliga och kunniga ledare är utbildade till gymnastikledare och de flesta har en basutbildning för ledare inom barn- och ungdomsgymnastik, vuxengymnastik eller motsvarande. Bekanta dig med vårt team på https://www.ggf.fi/om-oss/ledare/ och vår verksamhet på www.ggf.fi.

Är du intresserad? Skicka oss gärna din ansökan så fort som möjligt till info@ggf.fi, senast 17.5.2020. För frågor och tilläggsinformation vänligen kontakta vår ordförande Alexandra Therman-Londen (040 560 8094 / alexandra.therman-londen@nordea.com).

Arbetsförhållandet börjar så snart som möjligt, senast: 1.6.2020

Typ av arbetsförhållande: deltid/timanställning, tillsvidareanställning

Ort: Grankulla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *