Hoppa till innehåll

GGF:s virtuella vårfest är nu publicerad / GGF:n virtuaalinen kevätnäytös on nyt julkaistu

GGF:s vårfestvideo “Tillsammans är vi mer” är nu publicerad! Våra duktiga gymnaster har tillsammans med sina tränare satt ihop denna fantastiska uppvisning som vi idag publicerat för våra medlemmar. Kolla din e-post för närmare instruktioner om hur du kommer åt videon.

Vi hoppas ni tar tillfället i akt och samlas hela familjen för att titta på uppvisningen.

Vårfesten är vanligtvis en av föreningens mest betydande medelinskaffningar. Därför hoppas och önskar vi att varje familj skulle stöda föreningens verksamhet genom att betala in ett bidrag på 15 € för att se på vårfestvideon. Bidraget kan betalas in antingen via mobilepay (14141) eller på vårt bankkonto (FI11 4055 2920 0637 18, meddelande “vårfest”). Stort tack på förhand!

Njut av föreställningen! Videon finns tillgänglig till och med 30.6.2021.


GGF:n kevätnäytösvideo “Yhdessä olemme enemmän!” on julkaistu! Voimistelijoidemme valmentajiensa kanssa toteuttama upea esitys on tänään julkaistu seuramme jäsenille. Tarkistathan sähköpostisi, niin pääset kevätnäytökseemme!

Toivomme, että hyödynnätte tämän lapsille ja nuorille tärkeän hetken katsomalla videon yhdessä perheen kesken.

Kevätnäytös on taloudellisesti ollut yksi seuramme merkittävimmistä varainkeruutapahtumista. Toivommekin, että kukin perhe tukisi 15 euron kannatusmaksulla toimintaamme kevätnäytösvideon katselua vastaan. Maksun voi suorittaa seuran tilille joko mobile paylla (14141) tai tilisiirtona (FI11 4055 2920 0637 18, viesti “kevätnäytös”). Lämmin kiitos tuestanne!

Nauttikaa esityksestä! Video on katsottavissa 30.6.2021 saakka.


Program / Ohjelma:

Intro och välkomsttal

1. Jumpaskola A, B & C
2. RT 2
3. Trupp Smaragd
4. R2
5. Jumpaskola redskap
6. Trupp Dione
7. Redskap Intresse B & C
8. Redskap Intresse A
9. Trupp Smaragd & Jadeit (tränar 4 ggr/vecka)
10. Panters, Unicorns, Flamingos, Redskap nybörjargrupp & Freegym (flickor)
11. Trupp Athena
12. RT 0
13. Trupp Hera
14. Freegym B & C (pojkar)

Stipendieutdelning

15. Redskap Stara
16. Trupp Jadeit
17. RT 1
18. Trupp Rubin
19. RT 3
20. Trupp Akva
21. RT 5
22. Redskap vuxengrupp

Avslutning och tack


GGF:s stipendiater 2021

Barngymnastik

Nallestipendiet:

Wava Wörlund, R1C Flamingos
Wava är en glad och ivrig gymnast som alltid strävar efter att lära sig nya saker på träningarna. Hon är en glädjespridare i gruppen som alltid vill alla väl. Wava har redan deltagit aktivt i flera års tid i olika GGF grupper och har även gått snabbt framåt inom gymnastiken.

Freegym

Liona Kolkka, Freegym flickor
Liona kämpar duktigt och lär sig nya rörelser. En positiv gymnast i gruppen!

Oscar Kelloniemi, Freegym pojkar
Han har deltagit aktivt på timmarna och alltid gjort sitt bästa!

Redskap

Stipendier:

Alicia Hilden, Redskap intresse, Stara
”Alicia är en motiverad och aktiv gymnast. Hon är alltid glad och en god vän åt alla i gruppen. Hon lyssnar och försöker alltid sitt bästa och har också gått framåt i gymnastiken”

Mathilda Langensköld, RT2
“Matilda är en flitig gymnast som haft framgång i tävlingar och utvecklats väldigt mycket under året. Dessutom kämpar hon på andra gymnaster i gruppen”

Nea Bergroth, RT5
“Nea får stipendiet för aktivt deltagande på träningarna. Trots mängden distansträningar i år har Nea deltagit flitigt på träningarna. Hon försöker sitt bästa, kämpar på andra och sprider glädje i gruppen”

Redskapspokalen:

Kira Bergroth
Pokalen går till en redskapsgymnast som deltagit aktivt i och kämpat hårt på träningarna hela året. Gymnasten har gått mycket framåt och lärt sig nya övningar. Dessutom har hon deltagit i flera tävlingar med god framgång.

Trupp

Tilda von Schantz
”Tilda är en jätteduktig, aktiv och engagerad gymnast som alltid gör sitt bästa och dessutom sporrar sina lagkamrater. Tilda är spänstig, gör med hög kvalitet och har gjort stora framsteg under året. Hon är motiverad att själv utvecklas som gymnast och för att hela truppen tillsammans ska gå framåt”

Maria Hedström
”Maria är en duktig och motiverad gymnast och har kämpat på fantastiskt fint under året och även på distans. Maria visar gott exempel åt hela laget och hennes positiva anda och peppande stöd uppskattas av lagkamraterna. Hon gör alltid sitt bästa på träningarna och sprider positiv energi”

Truppokalen:

Anna Forsskåhl
”Trupp-pokalen går till en skicklig och motiverad truppgymnast som bidrar till en god laganda!”

Handbollspokalen

Handbollspokalen ör en pokal donerad av Grani Handboll för premiering av gymnast som duktigt har kunnat kombinera gymnastik och handboll:

Alexandra Westerholm, Smaragd
Pokalen går till en gymnast som är en aktiv gymnast och handbollsspelare.

Ledarstipendiet

Juniorledarpokal – Annukka Almenoksa

Ledarstipendiet är ett stipendium som tilldelas ledare som valts av våra medlemmar. I år har flest röster tilldelats Annukka Almenoksa

Kommentarer som Annukka fick av medlemmarna var bl.a.:

  • Jättebra tränare som håller bra reda på gruppen och har fina och bra idér!!
  • Kannustava ja pidetty valmentaja,joka saa valmennettavista parhaat puolet esiin.
  • Förklarar rörelser väldigt bra.
  • Hän on kannustava ja ystävällinen.

Ett stort tack till Annukka för hennes insats under det gånga året. Tyvärr kommer Annukka att sluta i GGF för nya utmaningar inom Turun Urheiluliitto.


Tack Varuboden-Osla

Vi vill rikta ett stort tack till Handelslaget Varuboden-Osla som genom en donation bidragit till vår virtuella vårfest. Genom sin kampanj “Det egna området till godo” vill Varuboden-Osla stöda organisationer, samfund, föreningar eller övriga aktörer för innovativ verksamhet för barn och unga och som ökar deras välbefinnande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *