Hoppa till innehåll

Hobbyterminen inleds 10.1 / Harrastekausi alkaa 10.1

Grankulla stad har tidigare i sitt beslut informerat att hobbyverksamheten i skolor och i Bollhallen får fortsätta. I nuläge står vi ändå inför en osäker terminsstart och i media kan vi läsa stängning av idrottslokaler. Regionförvaltningsverket har inte ännu tagit officiella beslut gällande stängning av hobbyverksamheten för barn och unga, så vi följer de nu rådande besluten.

Sålunda börjar vårterminen på måndagen 10.1.2022 för barn och ungdomsgrupperna. Bifogat finns det infobrev som har skickats ut idag som innehåller information om praktiska arrangemang angående träningarna.

Vuxengrupperna (inkl.FoB-grupper och frituren) kan inte påbörja terminen ännu. De senaste fastställda restriktionerna gäller fram till 24.1.2022. Vi informerar skilt om terminsstart och terminens längd. Målet är att påbörja terminen så fort som möjligt!

Vi kan stå inför snabba ändringar, och vi informerar så fort som möjligt gällande verksamheten. Följ gärna med här på hemsidan för uppdateringar.


Kauniaisten kaupunki on aiemmin ilmoittanut, että lasten harrastustoiminta kouluilla ja Palloiluhallissa voi jatkua. Nyt edessä on epävarma kauden aloitus ja mediassa voimme lukea uhkasta, että harrastustilat suljettaisiin myös lapsilta ja nuorilta. Aluehallintovirasto ei ole asiassa vielä tehnyt virallista päätöstä, joten aloitamme toimintamme tällä hetkellä voimassa olevien säädösten mukaan.

Lasten ja nuorten harrastekausi aloitetaan 10.1.2022. Liitteenä löytyy tänään lähetetty infokirje, joka sisältää tärkeää tietoa harjoitusten käytännön asioista.

Aikuisten ryhmien (ml. perhevoimistelu ja vapaa vuoro) osalta emme voi vielä aloittaa kautta. Uusimmat rajoitukset ovat voimassa 24.1.2022 asti. Kauden alusta ja kestosta tiedotetaan erikseen ja kausi pyritään aloittamaan heti kun se on mahdollista!

Tilanne voi vaatia nopeitakin päätöksiä toiminnan suhteen, ja tiedotamme aina muutoksista niin nopeasti kuin voimme. Seuraamalla kotisivuja pysytte ajan tasalla mahdollisten päivitysten varalta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *