Hoppa till innehåll

Info och anmälan till FSG Festival 2020

Det har blivit dags att anmäla sig till FSG Festivalen 2020. Festivalen går av stapeln i Närpes 12-14 juni 2020. Som GGFs kontaktperson angående allt som har med festivalen att göra (vår sk GYMP) fungerar Elin Dölker. Alla frågor kan riktas direkt till henne på elin.dolker@live.com / 0451371824.

FSG Festivalen ordnas vart fjärde år, och består av torguppvisningar, galauppvisningar och en huvudfest på söndag. Mer info hittas här: https://fsg.idrott.fi/fsg-festival/.

Anmälan

Anmälan gör var och en personligen via följande länk https://www.lyyti.fi/reg/fsgf-narpes/se. Deadline är den 15.3, för en försenad anmälan uppbärs en förseningsavgift på 20€. Det är möjligt att anmäla flera personer samtidigt, men notera att alla beställningar ska betalas i samband med anmälan.

Reservera gärna lite tid då det är många detaljer som ska in i anmälningstjänsten. Vi tar upp alla måltids-, biljett- och klädbeställningar samtidigt som du anmäler dig till de olika programmen. Bekanta dig gärna med priser, uppvisningsplagg samt avbokningsvillkor innan du anmäler dig: https://fsg.idrott.fi/fsg-festival/anmalan/.

Observera! Alla som deltar i festivalens uppvisningar (massuppvisningar eller föreningars egna program på galor eller torg) skall ha ett deltagarpass, också ”observatörer” – föräldrar och ledare, som bor på skola eller äter lunch på skola eller bokar hotellplats via förbundet (Med undantag för medföljande spädbarn eller barnvakter boende på hotell, som inte äter lunch/middag. Hotellplats för dessa måste dock bokas via förbundet).

Logi

Under festivalen finns det möjlighet till inkvartering på skolgolv och inkvartering på hotell. Inkvartering bokas i första hand via föreningen. Anmälan till inkvartering i skolorna görs vid den allmänna anmälningen. Skolinkvarteringen kostar 45€ för två nätter och inkluderar frukost.

Hotellinkvartering

I Närpes finns det begränsat med hotellplatser, och alla kan inte garanteras en hotellplats. Därför önskar vi att alla som önskar sova på hotell meddelar detta SENAST DEN 2.3 via följande länk: https://forms.gle/LNHimfUW7SAdw9Ns8. Om du önskar bo på hotell, anmäl dig inte ännu till festivalen, utan vänta på vidare instruktioner. Mer info om hotellinkvarteringen finns här: https://fsg.idrott.fi/logi/.

För mer info om festivalen, så som program, tidtabell, mat osv läs den bifogade filen: FSG Festival föreningsinfo
Det lönar sig att noga läsa igenom filen före man anmäler sig. Vid övriga frågor kontakta Elin.
Info finns även på https://fsg.idrott.fi/fsg-festival/.

Hoppas så många som möjligt vill komma med och skapa oförglömliga gymnastikminnen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *