Hoppa till innehåll

Om oss

GGF i ett nötskal

Grankulla gymnastikförening är en sigillförening som erbjuder Gymnastik, Glädje och Föreningsgemenskap åt alla sina medlemmar, oavsett ålder, färdigheter eller ambitionsnivå.

GGF grundades år 1919 och är därmed en av de äldsta gymnastikföreningarna i Finland. Inom föreningen vill vi att alla ska hitta en grupp som passar just dem, vi vill stöda gymnaster både på hobby- och tävlingsnivå.

Vår förening valdes till “Årets förening 2014” av Finlands Svenska Gymnastikförbund (FSG) bland annat på grund av ökat medlemsantal och för att föreningen aktivt försöker öka kvaliteten på gymnastiken samt utbilda sina ledare. Föreningen har även blivit tilldelad samma titel år 2008 och 2004.

I maj 2011 fick GGF Ung i Finlands sigill och är därmed en sigillförening. Som en del av Ung i Finland strävar vi efter att erbjuda kvalitativ gymnastik för barn- och ungdomar. Våren 2018 bytte sigillet namn till Tähtiseura. Läs mer om vad det innebär att vara en Tähtiseura-förening här.

Till föreningens traditioner hör att årligen arrangera en våruppvisning där alla GGF:s gymnaster får visa vad de sysslat med under året för familj, släkt och vänner.

GGF är medlem i Finlands Svenska Gymnastikförbund och Suomen Voimisteluliitto.