Hoppa till innehåll

Träningskulturen inom GGF

Det har rapporterats aktivt i olika medier om träningskulturen inom truppgymnastik på elitnivå efter att Urheilulehti publicerade en artikel om ämnet.
GGF motsätter sig all sorts olämpligt beteende och stöder även projektet Et ole yksin (Du är inte ensam) som gjorts i samband med Befolkningsförbundet och flera idrottsförbund i Finland. I GGF utgår all verksamhet från gymnasternas intresse och motivation. Förening satsar även på att utbilda sina ledare och har arrangerat interna utbildningar inom hälsa och idrott samt positiv feedback.
GGF förespråkar även en öppen diskussionskultur med bland annat en problemlösningsmodell, årlig insamling av feedback från både gymnaster och föräldrar och utvecklingssamtal för tävlingsgymnaster. Om man som medlem upplever problemsituationer är första steget att ta kontakt med den egna ledaren. Ifall problemet inte går att lösa mellan ledaren och gymnasterna/föräldrarna kan den grenansvariga kontaktas för hjälp eller stöd och därefter kan även styrelsen kontaktas vid behov. Kontaktuppgifter till greanansvariga hittar du här och till styrelsen här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *